У Перу автобус злетів із двохсотметрової висоти: десятки загиблих

Читать на русском
У Перу в середу, 21 лютого, пасажирський автобус впав у прірву. За останніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 44 людини.

У Перу в середу, 21 лютого, пасажирський автобус впав у прірву. За останніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 44 людини.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Peru21.

У Перу стався землетрус магнітудою 7,3, країні загрожує цунаміБіля узбережжя Перу стався потужний землетрус магнітудою 7,3. Існує можливість цунамі в радіусі 300 км від епіцентру.

Відзначається, що водій втратив контроль над керуванням транспортним засобом, і автобус з'їхав з Панамериканського шосе в регіоні Арекіпа.

«Транспортний засіб впав у прірву глибиною майже 200 метрів... застряг на невеликій еспланаді і ось-ось впаде в річку Оконья», - підкреслюється в повідомленні.

За останніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 44 людини, ще 23 були госпіталізовані в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

У міністерстві охорони здоров'я країни відзначили, що серед жертв ДТП є також неповнолітні.

Свої співчуття сім'ям загиблих уже висловив президент країни Педро Кучинський.

Причина аварії поки невідома.

Раніше автобус з громадянами України загруз у землі через повінь, що сталася в результаті сильного дощу в районі Мертвого моря.

Нагадаємо, в результаті аварії біля Глевахи Київської області в суботу, 17 лютого, загинули дві людини і дев'ять дітей постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: