Олімпіада-2018: результати біатлоністок. Україна увійшла до топ-20

Читать на русском
На Олімпійських іграх в Пхьончхані німецькі біатлоністи в трьох перегонах виграли три золоті медалі. Лаура Дальмаєр стала дворазовою олімпійською чемпіонкою.
Лаура Дальмаєр

На Олімпійських іграх в Пхьончхані німецькі біатлоністи в трьох гонках виграли три золоті медалі. А Лаура Дальмаєр стала дворазовою олімпійською чемпіонкою, слідом за спринтом вигравши й гонку переслідування.

Як пише «Слово і Діло», з турнірної таблиці видно, що Україна увійшла до топ-20.

Зимові Олімпійські ігри: як виступала збірна України в 1994-2014 рокахСьогодні в Південній Кореї відкрилися зимові Олімпійські ігри. Слово і Діло згадує, як виступила збірна України в попередні роки.

Переможницею гонки стала німкеня Лаура Дальмаєр із часом 30:35,3 хв. «Срібло» виборола словачка Анастасія Кузьміна – (4)+29,4 сек, «бронзу» – француженка Бесконд, (1)+29,6 с.

Єдина українка, яка претендувала на медаль, Віта Семеренко вже після двох промахів на першій стрільбі позбулася навіть теоретичних шансів на подіум. Вона фінішувала 18-ю.

Ще одна українка Анастасія Меркушина піднялася на дев'ять позицій, фінішувавши 46-ю, а Валентина Семеренко на старт не вийшла, економлячи сили на індивідуальну гонку.

Раніше стало відомо, що змагання з гігантського слалому серед жінок на зимовій Олімпіаді-2018 у Пхьончхані були перенесені через погану погоду.

Нагадаємо, за 160 кілометрів від Пхьончхана стався землетрус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: