Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом станом на 06:00 21 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За 20 лютого в зоні АТО ворог провів 15 прицільних обстрілів. У результаті загинув 1 український військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення, ще двоє отримали бойове травмування.

Напрямки:

Луганський напрямок

Ворог активізувався довкола Троїцького, де кілька годин вів вогонь з артилерійських установок калібру 122 та 100-мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. Неподалік Кримського і Світлодарська незаконні збройні формування застосували міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю, а оборонців Катеринівки обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів.

Донецький напрямок

Епіцентром вогневої напруги стала приморська ділянка нашої оборони. Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединське і Ломакіне. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали українські опорні пункти біля Пісків, а у передмісті Авдіївки – вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: