Трамп звинуватив Росію в стрільбі у Флориді

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп поклав провину за стрілянину в одній зі шкіл штату Флорида на співробітників Федерального бюро розслідувань (ФБР).

Президент США Дональд Трамп поклав провину за стрілянину в одній зі шкіл штату Флорида на співробітників Федерального бюро розслідувань (ФБР).

За його словами, поліцейські були занадто зайняті розслідуванням ймовірного «втручання Росії» у вибори. При цьому президент знову підкреслив, що подібної змови ніколи не існувало, пише «Слово і Діло».

Втручання у вибори: США опублікували список обвинувачених росіянМіністерство юстиції США опублікувало список з 13 громадян Росії, які звинувачуються у втручанні в президентські вибори у 2016 році.

«Дуже сумно, що ФБР пропустило всі численні сигнали, надіслані шкільним стрільцем з Флориди. Це не прийнятно. Вони витрачають занадто багато часу, намагаючись довести змову Росії з кампанією Трампа, якої немає. Поверніться до основ і змусьте нас пишатися», - написав Трамп в Twitter.

Раніше президент разом з дружиною Меланією відвідав лікарню, де перебувають вісім потерпілих внаслідок стрілянини в школі в Паркленд.

Як відомо, стрілянина в в школі міста Паркленд у Флориді, жертвами якої стали 17 людей, сталася 14 лютого. Злочинець спробував сховатися з місця злочину, проте поліція його затримала. Ним виявився 19-річний Ніколас Круз. Пізніше в ФБР визнали, що мали інформацію про можливі злочинні наміри хлопця, який влаштував бійню. Ще в січні на «гарячу лінію» зателефонував невідомий, який представився його знайомим. Він розповів, що Круз є власником зброї, збирається вбити людей, поводиться непередбачувано. Однак після отримання цієї інформації ніякі слідчі дії не проводилися.

Нагадаємо, у четвер, 1 лютого, в одній зі шкіл Лос-Анджелеса, США, сталася стрілянина, в результаті двоє учнів отримали серйозні поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: