Нардеп звернувся до ГПУ з проханням розслідувати дії Авакова

Читать на русском

Народний депутат Ігор Луценко в понеділок, 19 лютого, звернувся до ГПУ з проханням розпочати негайне розслідування втручання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в судочинство.

Народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко в понеділок, 19 лютого, звернувся до ГПУ з проханням розпочати негайне розслідування втручання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в судочинство.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці в Facebook, додавши копії відповідних документів.

«Національні дружини»: антиполіція чи політичні бойовикиУ Києві пройшов марш Національних дружин. Максим Кречетов розповів про те, що це означає й кому вигідно.

«Такий силовий шантаж суду міністром є безпрецедентним для всієї історії нашої держави. Це занадто навіть для Авакова. Нагадаю, один з екс-співробітників «Беркуту» напав під Шевченківським судом на ветерана війни. Той застосував нагородну зброю, подарунок Авакова, для самозахисту», – зазначив Луценко.

«Суд обрав ветерану запобіжний захід, не пов'язаний із триманням під вартою, враховуючи інкриміноване йому, а також його соціальний статус. Аваков сьогодні (19 лютого – ред.) у Фейсбуці висловив незадоволення таким рішенням і опублікував адресовану суду погрозу», – повідомив нардеп.

Луценко назвав цей інцидент втручанням у діяльність судді з метою «перешкодити виконанню ним службових обов'язків або домогтися винесення неправосудного рішення, вчиненого особою з використанням свого службового становища».

«Покарання передбачено, зокрема, як варіант, позбавлення волі терміном до трьох років», – підсумував він.

Як стало відомо раніше, ще один екс-беркутівець отримав громадянство РФ.

Нагадаємо також, у США затримали українця зі зброєю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: