Олімпіада-2018: найкращий результат збірної України

Читать на русском
Перший в Україні скелетоніст 19-річний Владислав Гераскевич показав сьомий результат на перших для себе зимових Олімпійських іграх.

Перший в Україні скелетоніст 19-річний Владислав Гераскевич показав сьомий результат на перших для себе зимових Олімпійських іграх.

Як пише «Слово і Діло», після перших двох спроб Гераскевич йшов на 15-му місці.

Олімпіада-2018: результати біатлоністок. Україна увійшла до топ-20На Олімпійських іграх в Пхьончхані німецькі біатлоністи в трьох перегонах виграли три золоті медалі. Лаура Дальмаєр стала дворазовою олімпійською чемпіонкою.

Третя спроба - 17-й результат. А у фінальному заїзді Гераскевич показав свій максимум, ставши сьомим, поступившись олімпійському чемпіону Юн Сунгбіну 0,82 секунди.

У загальному заліку за підсумками чотирьох спроб Гераскевич піднявся на 12-у позицію з програшем 3,92 секунди. Цей результат наразі - найкращий для збірної України на поточних Іграх.

Олімпійським чемпіоном став кореєць Юн Сон Бін, росіянин Микита Трегубов посів друге місце, а на третій позиції змагання завершив британець Домінік Парсонс.

Раніше найкращими результатами України було 13-е місце в естафеті саночників, а також 14-е місце в спринті біатлоністки Віти Семеренко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: