США вимагатимуть екстрадиції 13 росіян

Читать на русском
У Генпрокуратурі Сполучених Штатів мають намір зажадати від Росийськой Федерації видачі осіб, яких у США підозрюють у втручанні у вибори країни.

США мають намір домогтися екстрадиції росіян, яких звинуватили у спробі вплинути на американські вибори. Про це заявив заступник генпрокурора США Род Розенстайн.

Виступ чиновника розміщено на сайті Мін'юсту США, пише «Слово і Діло».

У ЦРУ не вірять словами Путіна про невтручання у вибори в СШААмериканська розвідка не вірить заявам Путіна про невтручання в президентські вибори в США.

«Немає ніяких комунікацій з росіянами з цього приводу. Ми будемо дотримуватися звичайних процедур, домагаючись співробітництва та екстрадиції», - зауважив Розенстайн.

Як відомо, спеціальний прокурор США Роберт Мюллер висунув звинувачення проти 13 росіян, які працювали у «фабриці тролів», і ще проти трьох організацій у втручанні у вибори президента Сполучених Штатів. Росіян звинувачують у змові з метою обдурити Сполучені Штати. Крім того, двох росіян зі списку звинувачують у банківському шахрайстві, ще чотирьох - у крадіжці особистих даних інших людей.

Минулого тижня у США підтвердили втручання хакерів РФ у вибори. Зазначалося, що вони намагалися атакувати 21 штат. У підсумку хакери отримали доступ до списків виборців у деяких штатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: