Ціни на паливо на АЗС продовжують падати

Читать на русском
У період 15-16 лютого вартість бензинів і дизельного палива (ДП) на українських АЗС масово знизилася на 0,5-1 грн/л.

У період 15-16 лютого вартість бензинів і дизельного палива (ДП) на українських АЗС масово знизилася на 0,5-1 грн/л.

Про це повідомляє консалтингова компанія UPECO, посилаючись на дані щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів, пише «Слово і Діло».

Гройсман закликав АМКУ перевірити обґрунтованість підвищення цін на бензинГройсман доручив Державній фіскальній службі спільно з Антимонопольним комітетом України проаналізувати обґрунтованість підвищення цін на нафтопродукти на АЗС країни.

Так, у найбільшому об'єднанні лоукост-мереж в Україні – «Авіас», ANP та «Укрнафта» – ціни на всі бензини та ДП подешевшали на 50 коп./л.

На станціях Avantage 7 у столичному регіоні та на станціях ZOG у Запорізькій області всі бензини та ДП подешевшали на 50 коп./л. Оператор Sun oil знизив ціни на 0,5-1 грн/л.

У харківському регіоні на АЗС «Укргазвидобування» ціни знизилися на 40 коп./л. У мережі оператора BVS та одеського рітейлера «Катрал Південь» ціни знизилися на 20 коп./л. У полтавському регіоні в мережі «Автотранс» паливо подешевшало на 15 коп./л.

Таким чином, станом на 16 лютого 2018 року середні ціни на бензини та ДП на українських АЗС складають: для А-92 – 29,1 грн/л, А-95 – 29,9 грн/л, А-95 Преміум – 31,02 грн/л, ДТ – 27,72 грн/л, ДТ Преміум – 29,9 грн/л.

Раніше стало відомо, скільки українці за рік витратили на бензин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: