Паливо на українських АЗС дешевшає

Читать на русском
Кілька мереж автозаправних станцій за останню добу знизили ціни на бензин і дизельне паливо в районі 50 копійок за літр.

Кілька мереж АЗС 12-13 лютого знизили ціни на паливо в межах 50 коп./л. Більше за всіх опустила ціни тернопільська мережа Олас.

Про це повідомили в Консалтинговій групі А-95, пише «Слово і Діло» з посиланням на enkorr.

Як зазначається, мережа AMIC знизила ціни на всі види палива на 50 коп./л. У мережі «Паралель» паливо подешевшало на 33 коп./л. Столична KLO на 20 коп./л знизила ціну на преміальний вид А-95.

Тернопільська мережа Олас на 1 грн/л знизила ціну на бензин А-95, на 90 коп./л - на А-92, і на 20 коп./л - на ДТ. Кіровоградська «Рур Груп» опустила ціни на все паливо на 50 коп./л, у луганській мережі «Автопорт» бензини подешевшали на 50 коп./л, а ДП - на 80 коп./л, одеська мережа Катрал опустила ціни на бензин і ДП на 10 коп./л.

Середні ціни в країні 13 лютого знизилися на 6-7 коп./л.

Подорожчання бензину та дизпалива: що буде з цінами в 2018 році?У грудні ціна бензину марки А-95 вперше перевищила позначку 30 гривень за літр. Чи збережеться тенденція подорожчання палива в 2018 році, розповіли експерти.

Нагадаємо, Гройсман доручив Державній фіскальній службі спільно з Антимонопольним комітетом України проаналізувати обгрунтованість підвищення цін на нафтопродукти на АЗС країни.

Раніше стало відомо, скільки українці за рік витратили на бензин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: