З'ясувалася, скільки пар мають намір одружитися в День закоханих

Читать на русском
У День святого Валентина 14 лютого в Україні планують одружитися 1830 пар. Вони вже подали заяви в органи ГРАГС.

У День святого Валентина 14 лютого в Україні планують одружитися 1830 пар. Вони вже подали заяви в органи ГРАГС.

Про це повідомила заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, передає прес-центр відомства, пише «Слово і Діло».

День закоханих: найвідоміші шлюби та розлучення в українській політиціОдруження політика, як і поп-зірки, є визначною світською подією, а про розлучення годі й казати. У День закоханих «Слово і Діло» зібрало найгучніші одруження й розлучення українських політиків останніх років.

«Станом на сьогодні (13 лютого, - ред.) бажання зареєструвати шлюб 14 лютого виявили 1830 пар. Чекаючи такий ажіотаж в День святого Валентина, Мін'юст запровадив акцію «Любов поза часом»: усі закохані зможуть навіть вночі подати заяву до відділу державної реєстрації актів цивільного стану та зареєструвати шлюб, якщо він був раніше призначений саме на цей день», - сказала Сукманова.

Вона зазначила, що зробити це можна буде в 58 відділах ГРАГС (список є на сайті Мін'юсту), які 14 лютого буде працювати з 8:00 і до півночі.

До органів ГРАГСа можуть звертатися не тільки ті, хто вперше вирішив зареєструвати шлюб, а й ті, хто хоче відсвяткувати срібне, золоте або навіть діамантове весілля, відновити шлюбні обіцянки тощо.

Нагадаємо, Рада ввела кримінальну відповідальність за домашнє насильство.

Також відзначимо, що в Німеччині вперше міністр вступив в одностатевий шлюб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: