Столтенберг анонсував зустріч із Порошенком

Читать на русском
Україна є важливим партнером НАТО, й Північноатлантичний альянс має намір продовжувати тісну співпрацю з цією країною, підкреслив Єнс Столтенберг.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг планує цього тижня провести переговори з президентом України Петром Порошенком.

Зустріч відбудеться в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що рішення про вступ України до НАТО прийматиметься на референдуміСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Цього тижня я зустрінуся з президентом Порошенком у Мюнхені», – сказав Столтенберг на прес-конференції у вівторок, 13 лютого.

Він підкреслив, що Україна є важливим партнером НАТО, й Північноатлантичний альянс має намір продовжувати тісну співпрацю з цією країною.

Як відомо, Мюнхенська конференція з безпеки пройде 15-17 лютого.

Столтенберг відповів Порошенку на заяву про референдум щодо НАТОГенсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що питання щодо референдуму може вирішити лише Україна, а військовий блок поважає й визнає право на його проведення.

Раніше Порошенко розповів генсеку НАТО про порушення режиму припинення вогню з боку сепаратистів на Донбасі та обговорив реформування оборонного сектора.

Нагадаємо, за словами генсека НАТО, двері Північноатлантичного альянсу відкриті для України, проте рішення про прийняття до своїх лав ухвалюватимуть усі 29 членів організації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: