Президент РФ не дотримується взятих на себе обіцянок – Порошенко

Читать на русском
Порошенко зазначив, що в лютому 2015 року на Донбасі щодня гинули майже 25 українських солдатів.

На війні на окупованому Донбасі після підписання Мінських угод були вбиті 824 людини.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю німецькому виданню Bild, повідомляє прес-служба глави держави.

Мінськ-2018. Геращенко озвучила пріоритетиУкраїна під час перемовин у Мінську наполягатиме на створенні експертної групи для пошуку зниклих безвісти та ексгумації тіл загиблих на Донбасі.

Разом із тим він зазначив, що в лютому 2015 року на Донбасі щодня гинули майже 25 українських солдатів.

«У Мінську ми просиділи 19 годин без сну, без їжі. Потім була досягнута домовленість, чого не відбулося би без підтримки Федерального канцлера Ангели Меркель. Однак, як знає весь світ, президент РФ не дотримується взятих на себе обіцянок», – повідомив він.

Відзначимо, перші Мінські угоди про перемир'я на Донбасібули підписані 5 вересня 2014 року. 12 лютого 2015 року були підписані другі Мінські угоди. Комплекс заходів із виконання Мінських угод був узгоджений лідерами Німеччини, Франції, України та Росії у форматі «нормандської четвірки» й підписаний контактною групою.

Парубій підписав закон про реінтеграцію ДонбасуГолова Верховної Ради Андрій Парубій підписав закон про реінтеграцію Донбасу та передав документ на підпис президенту України Петру Порошенку.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що миротворча місія під мандатом Організації Об'єднаних Націй на Донбасі може стати твердим гарантом досягнення миру.

Також у МЗС України заявили, що Росія не виконала жодного пункту Мінських домовленостей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: