Заступники Зубка отримали понад 60 тисяч гривень премій у січні

Читать на русском
Три заступники Геннадія Зубка за минулий місяць сумарно отримали понад 60 тисяч гривень премій.
Геннадій Зубко

Заступники віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадія Зубка в січні отримали понад 60 тисяч гривень премій.

Про це йдеться у відповіді міністерства на запит «Слова і Діла».

Перший заступник міністра В'ячеслав Негода минулого місяця заробив 66 тисяч 250 гривень, з них оклад становив 15 тисяч, 13,5 тисяч гривень – надбавки за особливий характер роботи, 5,250 тисячі гривень – надбавка за доступ до державної таємниці, 7,5 тисяч гривень – надбавка за вислугу років і 25 тисяч гривень – премії.

Стало відомо, скільки обіцянок упродовж року виконав і провалив Кабмін ГройсманаЛедь не щодня глава уряду Володимир Гройсман запевняє, що він людина слова. Перевірити, чи так це насправді, може лише Слово і Діло. Ми підбили підсумки виконання обіцянок у 2017 році не лише Гройсманом, але й усіма міністрами його Кабінету.

Ще один заступник Едуард Кругляк у січні заробив 52,9 тисячі гривень. До цієї суми увійшли 14 тисяч гривень окладу, надбавки за вислугу років, особливий характер роботи та доступ до держтаємниці – 4,2 тисячі гривень, 12,6 тисячі гривень та 2,1 тисячі гривень відповідно. Крім того, Кругляк отримав 20 тисяч гривень премії.

Менше за всіх отримав заступник міністра Лев Парцхаладзе – 50 тисяч 380 гривень. Оклад Парцхаладзе склав 14 тисяч, плюс надбавки за особливий характер роботи, доступ до держтаємниці та вислугу років (12,6 тисячі гривень, 2,1 тисячі гривень та 1 тисяча 680 гривень відповідно), також чиновник отримав 20 тисяч гривень премій.

Відзначимо, в Мінрегіоні повідомили, що Зубку налічують заробітну плату в Секретаріаті Кабінету міністрів України.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення в е-декларації Геннадія Зубка за 2016 рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: