Порошенко призначив стипендії дітям загиблих журналістів

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко призначив стипендії дітям загиблих у зоні АТО журналістів Віктора Гурняка і Олександра Чернікова.

Президент України Петро Порошенко призначив стипендії дітям загиблих у зоні АТО журналістів Віктора Гурняка і Олександра Чернікова.

Про це повідомляє прес-служба глави держави, пише «Слово і Діло».

Гриневич обіцяє, що соціальні стипендії не скасуютьСказано 1 вересня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Про призначення стипендій Президента України дітям журналістів, які загинули у зв'язку з виконанням професійних обов'язків». Указом встановлюються президентські стипендії дітям журналістів Віктора Гурняка - Устині Гурняк (2012 року народження) і Олександра Чернікова - Олені Черніковій (2014 року народження)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Віктор Гурняк загинув 19 жовтня 2014 роки від мінометного снаряду, коли під обстрілом вивозив поранених у районі 32-го блокпоста поблизу селища Сміливе Слов'яносербського району Луганської області.

Підвищення стипендій: скільки тепер отримуватимуть студенти«Слово і Діло» порахувало, яку стипендію будуть отримувати студенти та учні ПТУ після перерахування в рамках підвищення соціальних стандартів.

Він був посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Олександр Черніков (позивний «Репортер») був бійцем 9-ї роти 3-го батальйону 25-ї окремої аеромобільної бригади та загинув 22 січня 2015 року в бою під донецьким аеропортом. За життя він працював журналістом у телепрограмі «Губернські хроніки» на 9 телеканалі Дніпра.

Черніков також посмертно був відзначений орденом «За мужність» III ступеня.

Раніше стало відомо про зміну суми соцдопомоги для людей з інвалідністю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: