Прокуратура забула продовжити мені запобіжний захід – Гужва

Читать на русском
Головний редактор видання «Страна.ua» і директор ТОВ «Вести Мас-Медіа» Ігор Гужва прокоментував заяву Генеральної прокуратури щодо міри запобіжного заходу.

Головний редактор видання «Страна.ua» і директор ТОВ «Вести Мас-Медіа» Ігор Гужва прокоментував заяву Генеральної прокуратури щодо зміни міри запобіжного заходу.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Головред «Страни» Гужва попросив політичного притулку в Австрії: реакція соцмережГоловний редактор Страна.юа Ігор Гужва попросив політичного притулку в Австрії. Що про це думають українці – в матеріалі Слова і Діла.

«Генпрокуратура нарешті прокоментувала мою справу. Причому вдалася до відвертої брехні», - написав він.

У першу чергу, за його словами, у нього 2 паспорта для виїзду за кордон, а не 3, як стверджувала ГПУ. Також він підкреслив, що був присутній під час судового засідання 8 грудня 2017 року, коли розглядалося клопотання прокуратури про заборону Гужві виїжджати за межі Києва.

«8 грудня я особисто був присутній на судовому засіданні і прокурор не подавав клопотання про продовження мені запобіжного заходу. Не подавав він і пізніше. На жодному з наступних судових засідань він клопотання не заявляв. Крім того, воно мені не видавалося на підпис до засідання, як це належить за законом. Висновок: прокуратура просто забула продовжити мені запобіжний захід. А тепер намагається спихнути всю вину на суддю», - написав він.

Раніше Гужва пояснив, чому вирішив виїхати до Австрії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: