Стало відомо, в скількох відрядженнях був директор НАБУ в 2017 році

Читать на русском

В Антикорупційному бюро повідомили про одинадцять поїздок свого керівника за кордон і ще п'ять у межах країни.
Артем Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник у 2017 році побував у 16 відрядженнях, 11 з яких були за кордоном.

Про це йдеться у відповіді прес-служби НАБУ на запит журналіста «Слова і Діла».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України

Найбільш тривале відрядження Ситника було до Вашингтона – 7 днів. На два дні коротшими були поїздки до Гонконга, Сінгапура та Лісабона – по 5 днів кожна. По чотири дні директор Антикорупційного бюро побував у Польщі, Литві та Чехії. Ще менше – по 3 дні – відрядження у Ситника були до Лондона, Берліна та Бухареста. Найкоротша із закордонних поїздок – 2 дня в Бельгії. Загальна тривалість відряджень – 45 днів.

За інформацією відомства, в більшій частині цих відряджень проживання й переліт були оплачені за рахунок організаторів, а ще частина – повністю оплачена донорами.

Крім того, директор Бюро в 2017 році побував і в українських містах, в яких були відкриті територіальні управління НАБУ, – у Львові, Одесі та Харкові. Загалом поїздки Україною тривали 7 днів.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Ситник дав 14 обіцянок, з яких 5 виконав, а 8 – провалив. Рівень його відповідальності – 36%.

Нагадаємо, директора НАБУ визнали винним в адміністративному правопорушенні й зобов'язали виплатити штраф. Нещодавно він оскаржив це рішення.

Раніше стала відома зарплатня Ситника за грудень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: