Інформація про мільярдні депозити міст України так і не була оприлюднена, як обіцяв Дубневич

Читать на русском
Народний депутат Богдан Дубневич не виконав обіцянку викласти на своїй сторінці в Фейсбук відомості про стан депозитних рахунків міст України.

Народний депутат України Богдан Дубневич провалив обіцянку направити запит до Кабінету міністрів щодо інформації про мільярдні заощадження на депозитах міст України, а потім оприлюднити цю інформацію в Facebook.

Таку обіцянку він дав 1 листопада 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«80% міст на своїх рахунках на депозитах мають мільярдні заощадження. І я вам можу легко це довести. Тому що цю інформацію я маю як член бюджетного комітету», – заявив Дубневич під час ефіру програми «Право на вибір» на «Першому західному».

На прохання ведучої програми оприлюднити цю інформацію в себе на сторінці в Facebook Дубневич пообіцяв: «Із задоволенням. Наступна неділя є пленарною. Я дам запит на Кабінет міністрів. І обов’язково на своїй сторінці оприлюдню».

Ми перевірили сторінку народного депутата в Facebook і відомостей про депозити всіх без винятку міст не виявили. Що стосується запиту до Кабміну, то на порталі Верховної Ради, де фіксуються всі запити народних депутатів, немає жодного на відповідну тематику. З огляду на те, що через два місяці Богдан Дубневич не виконав зобов'язання, обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Богдан Дубневич дав 28 обіцянок, з яких 14 виконав, а 3 – провалив.

Раніше «Слово і Діло» писало, що суд не допустив СБУ до документів «Нафтогазу» в справі братів Дубневичів. Також ми повідомляли, що в справі про маніпуляції з обсягами пільгового газу на Новояворівській ТЕЦ детективи Національного антикорупційного бюро отримали дозвіл суду на вилучення документів, що перебувають у володінні НКРЕКУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: