Порошенко анонсував швидкий конкурс на 4G

Читать на русском
Президент Петро Порошенко заявив, що в Україні в кінці січня відкриють конверти з ціновими пропозиціями на впровадження 4G.

В Україні в кінці січня відкриють конверти з ціновими пропозиціями на впровадження 4G.

Як інформує «Слово і Дело», про це сказав президент України Петро Порошенко під час свого виступу в Українському домі в Давосі, трансляцію вів телеканал «112 Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що аукціон зі зв'язку 4G буде в 2017 роціСказано 4 червня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Через кілька днів, мабуть, 29-го, скажімо, 31-го січня ми будемо відкривати конверти для комунікаційного стандарту 4G. У нас є багато компаній, які планують брати участь в цьому і інвестувати свої гроші в це», - сказав Порошенко.

Запровадження зв'язку 4G в Україні: що обіцяли політики?Розмови про швидке впровадження в Україні мобільного зв'язку четвертого покоління ведуться не перший рік і, як водиться, вже неодноразово супроводжувались гучними скандалами. «Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок українських політиків щодо впровадження 4G.

Нагадаємо, що в серпні поточного року Кабінет міністрів ухвалив рішення запустити процедуру продажу ліцензій зв'язку 4G на 1800 Мгц і 2600 Мгц із стартовою ціною 6,3 млрд грн.

Як відомо, Порошенко провалив свою обіцянку щодо старту конкурсу на впровадження 4G-зв'язку в Україні. Президент обіцяв провести конкурс в 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: