Допрацювався. В Харківський області борець із корупцією погорів на хабарі

Читать на русском
Чиновника затримали під час отримання хабара в сумі 8 тисяч доларів США представники військової прокуратури Харківського гарнізону, Нацполіції та СБУ в Харківській області.

У четвер, 25 грудня, на Харківщині спіймали на хабарі місцевого антикорупціонера.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

Олексій ГончаренкоНародний депутат України
Гончаренко пообіцяв підтримувати законопроект введення "провокації" хабаряСказано 4 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

«На Харківщині на корупції спіймали антикорупціонера. Ним виявився завідувач сектора з питань запобігання корупції Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області», – повідомив він.

Також стало відомо, що чиновника затримали під час отримання хабара в сумі 8 тисяч доларів США представники військової прокуратури Харківського гарнізону, Нацполіції та СБУ в Харківській області.

«Під час слідства встановили, що посадовець вимагав та отримав валюту від колеги зі служби за неповідомлення уповноважених правоохоронних органів про злочин. А саме – несвоєчасне внесення змін до електронної декларації щодо придбання колегою в 2017 році рухомого майна – автомобіля. Затриманому готується повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – написав Лисенко.

Відзначимо також, що в «Десні» офіцера спіймали на хабарі.

Раніше депутат «погорів» на хабарі детективу НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: