Рейтинг районів Києва: з'ясувалися лідери за успішністю роботи

Читать на русском

У Департаменті економіки та інвестицій КМДА склали рейтинг київських районів за якістю роботи районних адміністрацій.

У Департаменті економіки та інвестицій КМДА склали рейтинг київських районів за якістю роботи районних адміністрацій.

Відомо, що краще за інших у 2017 році працювала адміністрація Солом'янського району, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Domik.ua.

Відзначимо, що робота адміністрації районів оцінювалася за такими основними показниками: рівень виконання звернень із питань житлового господарства, забезпечення благоустрою міста, також бралися до уваги рівні освоєння капітальних витрат, створення ОСББ, якість надання адміністративних послуг та надходження до бюджету столиці.

За результатами перевірки, найуспішнішим у 2017 році виявився Солом'янський район, від якого трохи відстає в рейтингу Голосіївський.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє провести капітальний ремонт Дарницької площі у 2018 роціСказано 10 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами голови Солом'янської РДА Максима Шкуро, в 2017 році на Караваєвих дачах побудували й відкрили школу, восени також почалося зведення школи на проспекті Відрадному, 36В та дошкільного навчального закладу на бульварі Гавела, 81а. Ще був проведений ремонт у 507 житлових будинках, відремонтована поліклініка на проспекті Комарова, 3, досі триває ремонт поліклінік на вулицях Солом'янській, 17 та Гарматній, 36.

Раніше мер столиці Віталій Кличко анонсував будівництво нової лікарні на Троєщині.

Нагадаємо, були названі найнебезпечніші пішохідні переходи Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: