Київський метрополітен відкриє додаткові турнікети

Читать на русском
Комунальне підприємство «Київський метрополітен» анонсувало відкриття ще 12 турнікетів для оплати проїзду банківською карткою або іншими картками.

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» анонсувало відкриття ще 12 турнікетів для оплати проїзду банківською карткою або іншими картками.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення підприємства на сторінці в Fаcebook.

«Ще 12 турнікетів з можливістю оплати проїзду безконтактної банківською карткою запрацюють в столичній підземці до кінця січня», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, по два турнікети відкриють на станціях «Героїв Дніпра», «Мінська», «Оболонь», «Петрівка» і «Контрактова площа». Ще по одному - на станціях «Тараса Шевченка» та «Поштова площа». У лютому перелік планується поповнити станцією «Олімпійська».

У КП «Київський метрополітен» нагадали про те, що в 2015 році київський метрополітен став 5-м в світі з можливістю оплати проїзду безконтактною банківською картою на турнікеті.

«Зараз пасажири користуються послугою в середньому 40 тис. раз в день. Варто додати, що крім банківської на жовтих турнікетах у звичайному режимі можна скористатися будь-якою іншою карткою: проїзним, Карткою киянина, телефоном з додатком Android Pay або карткою метро», - додали в прес-службі метрополітену.

Нагадаємо, 22 січня в Києві обмежили роботу одній зі станцій метро.

Відзначимо також, що псевдомінер столичного метро отримав тюремний термін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: