Зведення штабу АТО 21 січня: 6 обстрілів, один боєць поранений, четверо отримали травми

Читать на русском
На луганському напрямку ворог з гранатометів різних видів влаштував нетривалий обстріл укріплень українських захисників поблизу Луганського.

За минулу добу 20 січня противник шість разів порушив режим тиші, обстрілявши позиції Збройних сил України з мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 20 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 20 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Друга половина минулої доби, починаючи з 17.00, пройшла без порушення режиму припинення вогню. Вздовж всієї лінії розмежування сторін не було зафіксовано жодного обстрілу. Але вчора вдень російсько-окупаційного угрупування здійснили обстріли опорних пунктів Збройних сил України, в тому числі і зі зброї, які забороненої мінськими домовленостямиі», - йдеться у зведенні штабу.

На луганському напрямку ворог із гранатометів різних видів влаштував нетривалий обстріл укріплень українських захисників поблизу Луганського.

Виплата пенсій на Донбасі: в чому проблема та який вибір доведеться зробити надаліПосол США в Україні назвала відновлення соціальних виплат жителям непідконтрольних територій одним із важливих аспектів реінтеграції Донбасу.

На донецькому напрямку епіцентром збройного нестабільності стало Приазов'я. Тут навколо Водяного бойовики неодноразово вели вогонь по українських позиціях з 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Також в цьому районі навколо Широкіно противник застосував міномети калібру 82-мм і автоматичні станкові гранатомети.

Крім того, бойовики активізувалися поблизу Новоселівки Другої, де порушили режим припинення вогню з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У результаті обстрілів один військовослужбовець сил АТО отримав поранення, ще четверо - бойові травми. Їх оперативно доставили у військовий госпіталь і надали необхідну медичну допомогу. Військові медики характеризують стан їх здоров'я як задовільний.

Раніше з'ясувалося, чому ООН більше не допомагатиме продуктами Донбасу.

Нагадаємо, в ОБСЄ повідомили, коли Хуг відвідає Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: