Неділя в АТО: бойовики поводили себе тихо

Читать на русском
Впродовж дня 22 січня бойовики жодного разу не порушували режим припинення вогню на лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях.

Впродовж дня 22 січня бойовики жодного разу не порушували режим припинення вогню на лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

Бойовики обстріляли автобус на Донбасі, є жертвиСепаратисти обстріляли автобус в районі селища Оленівка Донецької області - в результаті загинув один цивільний, ще один отримав поранення.

«Станом на 18:00 жодного обстрілу у бік позицій Збройних Сил України не було зафіксовано. Підрозділи сили АТО забезпечують виконання заходів щодо підтримання перемир’я по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей», - йдеться у повідомленні.

При цьому у штабі нагадують, що сьогодні вдень бойовики у районі КПВВ «Оленівка", який знаходиться на тимчасово непідконтрольній уряду України території ОРДО, обстріляли автобус із цивільними особами. Внаслідок цього інциденту, за словами людей, які у цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, є потерпілі серед мирного місцевого населення: одна особа загинула, ще одна – зазнала поранення.

«Такі цинічні дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії в очах світового співтовариства та цивільного місцевого населення на непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей», - резюмують у штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 21 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО було поранено одного українського військового, ще четверо бійців дістали бойові травми.

Як повідомлялося, ОБСЄ фіксує зниження обстрілів на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: