Бойовики обстріляли автобус на Донбасі, є жертви

Читать на русском
Сепаратисти обстріляли автобус в районі селища Оленівка Донецької області - в результаті загинув один цивільний, ще один отримав поранення.

У так званій «сірій зоні» на Донбасі в районі селища Оленівка Донецької області обстріляли автобус - загинула одна людина, ще одна отримала поранення.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook в неділю, 21 січня.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 21 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Інформація, поширена сьогодні деякими проросійськими ЗМІ, що нібито Збройні Сили України обстріляли автобус у «сірій зоні» в районі КПВВ «Оленівка», яке знаходиться на тимчасово непідконтрольній українському уряду території ОРДО, не відповідає дійсності», - повідомили у штабі.

Там також запевнили, що автобус з цивільними особами був обстріляний сепаратистами ОРДО.

«За словами місцевих жителів, які в цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, внаслідок цих дій один цивільний загинув, ще один отримав поранення», - додали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що спостережна місія організації з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала 340 вибухів у зоні бойових дій в Донбасі за добу з 19.30 18 січня до 19.30 19 січня.

Нагадаємо, за минулу добу 20 січня противник шість разів порушив режим тиші, обстрілявши позиції Збройних сил України з мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: