Рятувальники витягли зі снігу понад півтисячі автівок

Читать на русском
Українські рятувальники минулої доби відбуксирували 505 автотранспортних засобів і надали допомогу 1039 громадянам.

Українські рятувальники минулої доби відбуксирували зі снігових заносів 505 автотранспортних засобів і надали допомогу 1039 громадянам.

Рух на автодорогах країни забезпечений. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

«Підрозділами ДСНС 18 січня проведене буксирування 505 одиниць автотранспортних засобів, надана допомога 1039 громадянам», – ідеться в повідомленні.

Наразі, за даними рятувальників, рух на автомобільних дорогах забезпечили. Для роботи снігоочисної техніки частково обмежується рух великовантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернігівській областях.

Снігопади в Україні: в яких областях обмежили рух вантажівокЧерез снігопади у Києві та чотирьох областях обмежили рух вантажівок. Синоптики прогнозують ускладнення погодних умов з сильним вітром і снігопадами в Україні.

Для забезпечення проїзду, розчищення доріг і надання допомоги в буксируванні транспорту на території України залучені 1370 од. тех. та 2125 осіб, у тому числі від «Укравтодору» 1211 од. тех. та 1593 працівники, від ДСНС 159 од. тех. та 532 людей особового складу.

На території країни розгорнуто 4025 пунктів обігріву, в тому числі 46 від ДСНС. На в'їздах до Києва розгорнуто 7 пунктів обігріву ДСНС, у Київській області 7 пунктів обігріву.

Аеропорти Києва, Львова, Івано-Франківська, Дніпра, Чернівців, Ужгорода, Харкова та Запоріжжя працюють у штатному режимі.

Станом на ранок спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях. На решті території без опадів.

Нагадаємо, 19 січня, українці святкують Водохреща. Це третє й завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. А головним святковим обрядом є купання в ополонці.

Рятувальники дали рекомендації українцям як поводится на Водохреща.

Раніше стало відомо, де дозволено купатися в ополонці в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: