Рада розширила коло осіб, яким можна купувати і перевозити вогнепальну зброю

Читать на русском
Народні депутати 18 січня підтримали закон, яким дозволили спортсменам перевозити і купувати спортивну вогнепальну зброю.

Народні депутати 18 січня підтримали закон, яким дозволили спортсменам перевозити і купувати спортивну вогнепальну зброю.

Фактично документ №6120 спростив придбання зброї для спортсменів, йдеться на сайті ВР, пише «Слово і Діло».

Рада схвалила реінтеграцію Донбасу: як депутати голосували за законопроектЗаконопроект про реінтеграцію Донбасу сьогодні був ухвалений Верховною Радою. Слово і Діло розбиралося, як голосували нардепи.

Офіційна назва ініціативи: Про внесення змін до Закону України Про фізичну культуру і спорт (щодо уточнення деяких положень).

Відтепер придбання, зберігання, перевезення і використання спортивної зброї, боєприпасів до неї, утримання стрілецьких тирів, стрільбищ і стендів здійснюють, відповідно до законодавства, спортсмени, які розвивають види спорту, визнані в Україні. В офіційних правилах змагань цих видів спорту має бути передбачено використання зброї (вогнепальної, пневматичної, стрілецької, холостої та холодного), проте бойова зброя не входить до цього списку.

Також Верховна Рада прийняла законопроект про реінтеграцію Донбасу і змінила правила приватизації держмайна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: