Парі на мільйон: Балога програв Москалю через жінку

Читать на русском
Народний депутат Віктор Балога не приніс на ефір із Наталією Влащенко паспорти закарпатців, які мають подвійне громадянство, й таким чином зірвав обіцянку.

Народний депутат Віктор Балога не виконав обіцянку принести на наступний ефір із Наталією Влащенко з десяток паспортів закарпатців, які мають подвійне громадянство.

Таку обіцянку він дав 6 квітня 2017 року під час передачі «HARD з Влащенко» у відповідь на фразу ведучої про те, що народний депутат Геннадій Москаль обіцяв дати 1 мільйон тому, хто принесе йому паспорт закарпатця з подвійним громадянством, нагадує «Слово і Діло».

«Можливо ми й заробимо, бо я можу й із десяток паспортів до цієї студії, коли вчергове запросите, подати. Ми маємо на цьому заробити. Бо коли людина про щось говорить, вона має бути відповідальною. Немає секрету в тому, що таких паспортів є багато не лише на Закарпатті. І на Буковині. І на півдні, і на сході України», – сказав Балога.

Віктор БалогаНародний депутат України

Фразу ведучої про те, що вона в долі як авторка ідеї парі, гість студії проігнорував, але чітко заявив: «Ми з вами домовляємося? То ми таки ті паспорти тут покажемо. Це не є проблемою».

Проте, прийшовши наступного разу на ефір до Наталії Влащенко 17 січня 2018 року, Балога не приніс паспорти закарпатців із подвійним громадянством. Під час передачі співрозмовники взагалі не торкалися теми подвійного громадянства. Тому ця обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Віктор Балога дав 47 обіцянок, з яких виконав лише 12 (24%), а 27 – провалив.

Раніше ми повідомляли про те, що Балога порівняв Москаля з пивом. Також «Слово і Діло» писало, що Москаль вирішив забрати у Балог мандати народних депутатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: