Балога заявив, що Порошенко пропонував йому посаду міністра

Читать на русском
Нардеп Віктор Балога повідомив про те, що Президент Петро Порошенко пропонував йому посаду міністра.
Віктор Балога

Екс-губернатор Закарпаття, колишній глава МНС, народний депутат Віктор Балога заявив, що Президент Петро Порошенко пропонував йому посаду міністра оборони.

Про це повідомляє «Українська правда», пише «Слово і Діло».

«У нас же були нормальні відносини з президентом - він мені пропонував посади в уряді», - зазначив Балога.

На питання, яку посаду йому пропонував Порошенко, і була вона пов'язана з Міністерством з надзвичайних ситуацій, він сказав: «Ні, очолити міністерство оборони - до Гелетея. Але я цю тему розвивати не хочу, тому що нічого не сталося - я відмовився від посади ».

Балога уточнив, що давно спілкувався з Порошенком, десь півтора року тому - говорили про життя. «Скажу чесно, і Порошенко може це підтвердити: я в своєму житті ще жодного разу жодного президента ні про що не просив. Кожен раз, коли я зустрічався з президентом, то навпаки - у нього були питання і звернення за порадою. Це стосується не тільки Порошенка, а й інших президентів. Завжди», - зазначив він.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури розраховує на підвищення тарифів на залізничні вантажоперевезення «Укрзалізницею» у червні-липні 2017 року.

6 квітня 2016 року народний депутат України Віктор Балога пообіцяв ініціювати створення тимчасової слідчої Комісії Верховної Ради, яка буде боротись з офшоризацією економіки, однак, народний обранець так і не зміг втілити свої слова в життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: