Лист «Антонова» Гройсману – фейк: підприємство заявило про хакерську атаку

Читать на русском
У ДП Антонов зробили заяву щодо оприлюдненного низкою ЗМІ відкритого листа, в якому звинувачується діяльность Кабміну, назвавши його фейковим та заявивши про хакерську атаку на сайт підприємства.

У ДП «Антонов» зробили заяву щодо оприлюдненного низкою ЗМІ «відкритого листа», в якому звинувачується діяльность Кабміну, назвавши його фейковим та заявивши про хакерську атаку на сайт підприємства.

Як інформує «Слово і Діло», про це Громадському повідомили у прес-службі «Антонова».

Подорожі Гройсмана: що прем'єр обіцяв під час візитів на підприємства?Наші аналітики зібрали дані про те, які підприємства прем'єр відвідав за 2016-2017 роки та про що говорив на них.

У підприємстві такі дії назвали провокацією.

«Так званий «відкритий лист» не готувався та не розповсюджувався керівництвом підприємства. Факти, викладені в ньому, ми розцінюємо як спробу дискредитувати керівництво підприємства та держави», — заявили в «Антонов».

Станом на 23 годину 17 січня офіційний сайт підприємства не працює.

У прес-службі не змогли назвати час, коли стався злам сайту. Також Громадському не відповіли на питання про те, кого «Антонов» може підозрювати в атаці, та порадили звертатися до відділу інформбезпеки для детальнішої інформації.

Нагадаємо, що 17 січня на сайті «Антонова» був опублікований Відкритий лист, в якому підприємство звинуватило уряд в ускладненні роботі та «ненаданні належної підтримки».

Раніше Олександр Кривоконь був призначений виконуючим обов'язки голови ДП «Антонов».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: