Кривоконь призначений в.о. очільника «Антонова»

Читать на русском
Укроборонпром призначив виконуючим обов'язки президента держпідприємства Антонов Олександра Кривоконя замість звільненого Олександра Коцюби.

Олександр Кривоконь призначений виконуючим обов'язки голови ДП «Антонов».

Про це повідомляє прес-служба державного концерну «Укроборонпром», передає «Слово і Діло».

«Антонов» планує за кілька років перейти на стандарти НАТО«Антонов» поставив за мету до кінця 2020 року пройти сертифікацію у Федеральному управлінні цивільної авіації США.

«Олександр Кривоконь став виконуючим обов'язки президента ДП «Антонов».

Наказ про призначення підписаний 15 серпня в Державному концерні «Укроборонпром».

Підставою для такого кадрового рішення стала успішна робота Олександра Кривоконь на посаді директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП), який входить до складу ДК «Укроборонпром».

«За півроку своєї діяльності Олександр Кривоконь успішно реалізував на ХДАВП антикризову стратегію, що дозволило здійснити перші кроки для реанімації ведучого Харківського підприємства і забезпечити його замовленнями», - йдеться в повідомленні.

«Антонов» планує за кілька років перейти на стандарти НАТО«Антонов» поставив за мету до кінця 2020 року пройти сертифікацію у Федеральному управлінні цивільної авіації США.

Згідно з повідомленням, раніше Кривоконь займав керівні посади на вітчизняних промислових підприємствах, зокрема на ДП ВО «Південний машинобудівний завод ім. А.Н. Макарова», ДП «Завод ім. В.А. Малишева», корпорації «Гірничі машини»(нині - Corum group) та інші. Нагадаємо, вчора, 15 серпня 2017 року, глава ДП «Антонов» Олександр Коцюба подав у відставку.

Вчора, 15 серпня, президент «Антонова» Коцюба подав у відставку.

Як відомо, «Антонов» планує випустити 70 літаків за 5 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: