Окупанти в Криму дали українцю Балуху чотири роки колонії

Читать на русском
Підконтрольний РФ Роздольненський районний суд у вівторок, 16 січня, засудив українця Володимира Балуха до трьох років і семи місяців колонії-поселення і штрафу в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить близько 4,6 тисячі гривень.

Підконтрольний РФ Роздольненський районний суд у вівторок, 16 січня, засудив українця Володимира Балуха до трьох років і семи місяців колонії-поселення та штрафу в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить близько 4,6 тисячі гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

ФСБ затримала в Криму українця з нібито фальшивим паспортомУкраїнець, який намагався потрапити до Криму, був затриманий російськими прикордонниками в пункті пропуску Армянськ.

Кримського фермера, жителя села Серебрянка Роздольненського району Володимира Балуха російські силовики в окупованому Криму звинувачують у зберіганні боєприпасів і вибухівки. Сам Балух неодноразово наполягав, що боєприпаси йому підкинули на горище будинку самі силовики.

Відзначається, що Балух під час свого заключного слова на засіданні 15 січня заявив, що справа проти нього «сфабрикована в зв'язку з його політичною позицією», й це не змусить його любити «нову батьківщину».

У серпні 2017 року суд виніс вирок українському активісту – три роки і сім місяців колонії загального режиму, а також штраф у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Під час розгляду апеляційної скарги вирок Балуху скасували. Справу відправили на повторний розгляд.

Нагадаємо, в грудні 2017 року суд повторно відправив Балуха під домашній арешт – до 1 лютого 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: