Прокурори САП виграли апеляцію щодо обвинувального акту проти екс-глави Зернової корпорації

Читать на русском
Прокурори Антикорупційної прокуратури виграли апеляцію у справі екс-глави Зернової корпорації.

Обвинувальний акт стосовно колишнього голови правління «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Валерія Томіленка повернутий до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Таке рішення ухвалив Апеляційний суд міста Києва в результаті розгляду скарги прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу САП.

«Апеляційним судом Києва ухвалу Печерського райсуду Києва від 31 березня про повернення прокурору обвинувальних актів у об'єднаному провадженні стосовно колишнього голови правління ДПЗКУ за обвинуваченням у вчиненні за попередньою змовою з головами правління ПАТ «Рокитнянський комбінат хлібопродуктів» та ПАТ «Васильківхлібопродукт» розтрати коштів підприємства в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, тобто скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, скасовано, апеляційну скаргу прокурора задоволено», – повідомили в САП.

За словами прокурорів, обвинувальний акт повернуто до Печерського райсуду для розгляду зі стадії попереднього засідання.

Нагадаємо, підозрюваний у справі Зернової корпорації визнав провину.

Раніше НАБУ затримало четвертого підозрюваного в справі «Зернової корпорації».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: