Поклонська написала листа генпрокурору, на який одразу надійшла відповідь

Читать на русском
Так звана екс-прокурор Криму Наталія Поклонська попросила генерального прокурора України Юрія Луценка завести справи проти Петра Порошенка, Олександра Турчинова і Арсенія Авакова.

Так звана екс-прокурор Криму Наталія Поклонська попросила генерального прокурора України Юрія Луценка завести справи проти Петра Порошенка, Олександра Турчинова і Арсенія Авакова.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

На її думку, всі вони «причетні до створення злочинної організації».

«Прошу внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почати розслідування, надавши мені як заявнику виписку з Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення Пашинським С.В, Парубієм А.В., Яценюком А.Б., Кличко В.В., Наливайченком В. А., Ярошем Д.А., Білецьким А.Е., Шухевичем Ю.Р., Карпюком М.А., Порошенком П.О., Турчиновим О.В., Тягнибоком О.Я., Аваковим А.Б. , Махніцьким О.І., Заманом В.М., Мосійчука І.В., Тенюхом І.Й. і іншими членами злочинної організації кримінальних злочинів», - йдеться в її заяві.

У Генеральній прокуратурі України вже відреагували на її заяву. Відзначено, що ГПУ теж хоче поспілкуватися з Поклонською на тему її державної зради. Про це написав речник Генпрокуратури Андрій Лисенко в Facebook.

«Поза всяких сумнівів і застережень представники Генпрокуратури України з великим задоволенням поспілкуються з екс-прокурором анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради і заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу, а також сформулюють ексклюзивні відповіді на її щирі питання в разі прибуття останньої за адресою: 03057 м. Київ, вул Дегтярівська, 31-а. Всі законні підстави для цього є», - написав він.

Раніше повідомлялося, що ГПУ засекретила «кримську» справу про держзраду.

Нагадаємо, стосовно депутата Держдуми РФ і колишнього «прокурора Криму» Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: