У Росії невідомі з ножами напали на школу

Читать на русском
У російській Пермі вісім учнів і викладач отримали ножові поранення після нападу невідомих чоловіків у масках на школу.

У російській Пермі 15 січня вісім учнів і викладач отримали ножові поранення після нападу невідомих чоловіків у масках на школу.

Про це повідомляє місцеве видання 59.ru, пише «Слово і Діло».

Україна-2018: головні небезпеки та завдання в новому роціНезважаючи на домовленість про припинення вогню, обстріли на Донбасі тривають. Чого чекати від РФ в новому році та яке головне завдання для України, міркували експерти.

Як заявила місцева влада, напад на навчальний заклад скоїли двоє людей у масках, вони були затримані. Вони завдали ножові поранення учням одного з класів, а також викладачу. Вісім учнів і вчитель хімії були шпиталізовані, стан трьох із них оцінюється як важкий. Решта 750 учнів були евакуйовані зі школи.

За даними російських ЗМІ, особа одного з нападників уже встановлена. Відомо, що він був учасником шкільних олімпіад, а вчителі відзначали його високі інтелектуальні здібності.

Російські слідчі органи не пов'язують інцидент із тероризмом, відкривши кримінальну справу за статтею «Замах на вбивство двох і більше осіб».

У російській Пермі вісім учнів і викладач отримали ножові поранення після нападу невідомих чоловіків у масках на школу.

У міській станції швидкої допомоги повідомили, що в результаті інциденту постраждали 11 людей, з них двоє у важкому стані й дев'ять – легкому, передає ТАСС.

«Люди отримали колото-різані поранення, з 11 постраждалих один дорослий, решта – діти», – сказав співрозмовник агентства.

Організаторами конфлікту є підлітки років 16. За попередніми даними, вони увійшли до школи через чорний вхід, двері їм хтось відкрив ізсередини. Спочатку нападники поранили вчителя й дітей, потім один із нападників став різати себе. Деякі з постраждалих дітей втекли до ТЦ «Кит», де охорона натиснула на тривожну кнопку.

У місцевому управлінні Слідчого комітету РФ уточнили, що між двома школярами сталася бійка із застосуванням ножів. Бійку намагалися попередити педагоги та школяр.

«У результаті учням і педагогу було завдано ножових поранень. Порушена справа за статтею «Замах на вбивство двох і більше осіб». Навчальна діяльність у школі припинена, всі учні та педагогічний склад евакуйовані», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в МЗС назвали небезпечні для українців країни.

Раніше в Спілці журналістів назвали кількість нападів на пресу в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: