У Києві на зупинці чоловіка поранили ножем

Читать на русском
У Деснянському районі Києва чоловік отримав ножове поранення в шию на зупинці громадського транспорту під час конфлікту зі знайомим.

У Деснянському районі Києва чоловік отримав ножове поранення в шию на зупинці громадського транспорту під час конфлікту зі знайомим.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передає «Слово і Діло».

Конфлікт між 40-річним чоловіком та 19-річним хлопцем стався через гроші, в ході якого останній наніс своєму опонентові ножове поранення в область шиї.

«Під час слідчих дій його впізнали і свідки, і сам потерпілий. 19-річний місцевий житель зізнався в скоєному, у нього також вилучили речові докази. Відомо, що конфлікт між чоловіками виник через гроші, які старший заборгував молодшому», - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Чоловік з колото-різаним пораненням шиї був госпіталізований, йому надана медична допомога. Підозрюваний в нанесенні ножового поранення був затриманий, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

«Молодій людині оголошено про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за якою йому загрожує до 15 років ув'язнення. Рішенням суду на час слідства чоловікові обрано запобіжний захід - домашній арешт», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Чернігівській області вовчиця напала на людей.

Нагадаємо також, що в Спілці журналістів назвали кількість нападів на пресу у 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: