Під Києвом автомобіль злетів із дороги, постраждав підліток

Читать на русском
У Київській області з боку міста Ірпінь 46-річний водій автомобіля Hyundai, втративши управління, на повній швидкості злетів з дороги.

У Київській області з боку міста Ірпінь 46-річний водій автомобіля Hyundai, втративши управління, на повній швидкості злетів з дороги і врізався в дерево, в результаті ДТП також постраждав 16-річний підліток.

Про це повідомив портал «Київ оперативний», пише «Слово і Діло».

Що планують змінити в правилах дорожнього руху в 2018 роціНещодавно уряд схвалив постанову, яка внесла зміни до правил дорожнього руху. Аналітики Слова і Діла дослідили, що нового вигадали для водіїв у 2018 році.

«Водії, які рухалися в цей момент по трасі, зупинилися і побігли до автомобіля (один із них навіть виявився лікарем). На жаль, як тільки водія дістали з машини і почали надавати першу медичну допомогу - він помер», - йдеться в повідомленні порталу в фейсбук в четвер увечері.

В інформації зазначається, що в салоні автомобіля також перебувала дівчина-підліток 16-ти років, яка в результаті аварії отримала діагностований пізніше перелом ноги і травму голови і була оперативно госпіталізована. Перед госпітадізацією постраждала повідомила, що водій Hyundai знаходився в алкогольному сп'янінні.

На місці працює слідчо-оперативна група і патруль поліції.

Нагадаємо, в Києві «швидка» з дитиною потрапила в ДТП. Пізніше в поліції повідомили подробиці аварії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: