ДТП у Росії: є загиблі та поранені українці

Читать на русском
Дипломат також зазначив, що причини та обставини аварії будуть встановлені за результатами слідства.

У результаті ДТП в Курській області Росії 10 січня троє українців загинули, ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Дипломат також зазначив, що причини та обставини аварії будуть встановлені за результатами слідства.
Фото з місця ДТП

Про це повідомляє офіційний представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, передає «Слово і Діло».

«За інформацією посольства України в Російській Федерації, 10 січня в Курській області в ДТП потрапив автомобіль з українською реєстрацією, який слідував за маршрутом Дніпро– Санкт-Петербург ... У результаті ДТП троє громадян загинули, троє – отримали травми важкого ступеня й були доправлені до місцевих лікувальних установ, інші отримали легкі травми», – розповів Кирилич.

За його словами, загалом у автомобілі перебували дев'ять громадян України. Дипломат також зазначив, що причини та обставини аварії будуть встановлені за результатами слідства.

Кирилич поінформував, що український консул підтримує зв'язок із лікувальними установами, де перебувають травмовані українці, а також із місцевим відділенням поліції і Головним управлінням РФ із надзвичайних ситуацій у Курській області.

Нагадаємо також, що в Німеччині п'яний українець на фурі протаранив поліцейських.

Відзначимо, вранці 31 грудня в Іванківському районі Київської області перекинувся автобус із громадянами Білорусі, серед яких були і діти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: