У Клімкіна назвали країни, в яких відкриють візові центри

Читать на русском
Десять українських візових центрів з 15 грудня почнуть роботу у восьми країнах світу, з них три центри відкриються в містах Китаю.

Десять українських візових центрів з 15 грудня розпочнуть роботу в восьми країнах світу, з них три центри відкриються в містах Китаю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на департамент консульської служби Міністерства закордонних справ.

«15 січня 2018 року почнуть роботу 10 українських візових центрів за кордоном, які надаватимуть послуги іноземцям із прийому клопотань під час оформлення віз для в'їзду в Україну», – йдеться в повідомленні на сторінці департаменту в Facebook.

Відзначається, що візові центри відкриваються в Луанді (Ангола), Каїрі (Єгипет), Делі (Індія), Пекіні, Гуанчжоу та Шанхаї (Китай), Бейруті (Ліван), Рабаті (Марокко), Абуджі (Нігерія), Тунісі (Туніс). Всі вони функціонуватимуть у тісній взаємодії із закордонними дипломатичними установами України в цих державах.

Іноземці зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному для них форматі й за бажанням отримати низку додаткових послуг.

Безвіз під загрозою: Клімкін прокоментував заяву посла ФранціїМіністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що жодних прямих загроз безвізовому режиму з Україною немає.

Як повідомлялося, Україна піднялася в рейтингу паспортів на 44-те місце, випередивши Росію на чотири позиції. Консалтингова компанія Henley & Partners проаналізувала 200 країн і територій.

Нагадаємо, 31 грудня 2017 року набув чинності безвізовий режим між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами (ОАЕ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: