У Парижі грабіжники із сокирами увірвалися до ювелірного магазину

Читать на русском
Група з п'яти грабіжників здійснила ввечері в середу 10 січня напад на ювелірний магазин при готелі Рітц у Парижі, намагаючись забрати коштовностей на суму в 4,5 млн євро.

Група з п'яти грабіжників здійснила ввечері в середу 10 січня напад на ювелірний магазин при готелі «Рітц» в Парижі, намагаючись забрати коштовностей на суму в 4,5 млн євро.

Про це повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

Розслідування резонансних вбивств: що заважає правоохоронцямМаксим Кречетов спробував з'ясувати, звідки Аваков узяв показники розкриття злочинів і чи варто чекати покарання замовників резонансних вбивств.

«Інцидент стався близько 18:30 за місцевим часом, коли п'ятеро чоловіків, деякі з яких були озброєні сокирами, увірвалися до магазину. Вони розбили сокирами вітрину і забрали дорогі прикраси. Загальна вартість прикрас становить 4,5 млн євро», - йдеться в повідомленні.

Викликана співробітниками готелю поліція швидко прибула на місце, після чого грабіжники почали втікати. Трьох із них правоохоронці затримали, двом вдалося втекти.

Відзначається, що на Вандомській площі Парижа, де розташована будівля готелю «Рітц», знаходяться бутіки найбільших ювелірних фірм Франції. Всі вони обладнані новими системами безпеки і мають охорону. Проте, протягом останніх п'яти років на них неодноразово здійснювали зухвалі напади грабіжники, причому в більшості випадків затримати нікого на місці злочину не вдавалося. Грабіжників не бентежить навіть те, що на цій же площі, поруч з готелем «Рітц», знаходиться міністерство юстиції Франції зі своєю численною охороною.

Нагадаємо, у Франції почали розслідування проти Apple через уповільнення роботи iPhone.

Відзначимо також, в передмісті Парижа 31-річний поліцейський застрелив зі службової зброї трьох осіб, ще трьох поранив, після чого покінчив життя самогубством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: