Права на український фільм купили майже 20 країн

Читать на русском
Права на український фільм Сторожова застава продали в 19 країн. Фільм з англійськими субтитрами доступний для перегляду мешканцям 27 країн світу.

Права на український фільм «Сторожова застава» продали в 19 країн.

Про це повідомила кінокомпанія Kinorob, яка займалася виробництвом стрічки, пише «Слово і Діло».

Права на «Сторожову заставу» купили Китай, Південна Корея, Індія, Японія, Пакистан, Шрі-Ланка, Бангладеш, Непал, Бутан, Мальдіви, Казахстан, Молдова, Росія, Білорусь, Киргизстан, Франція та франкомовні території світу, Італія, Іспанія та Канада.

У кінокомпанії додали, що з грудня 2017 року фільм з англійськими субтитрами доступний для перегляду мешканцям 27 країн світу на платформах iTunes та Amazon Prime.

Також у прес-службі зазначили, що компанія почала повертати Державному агентству України з питань кіно кошти, виділені на виробництво «Сторожової застави».

«Першу частину коштів у розмірі 1 мільйон 20 тисяч гривень було переведено на рахунок фонду Держкіно 8 грудня 2017 року. Подальше повернення коштів планується здійснити за рахунок масштабної міжнародної дистрибуції стрічки», - заявили у Kinorob.

Нагадаємо, українському фільму «Сторожова застава» аплодували у Страсбурзі.

Раніше у Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення нагород престижної премії Золотий глобус, під час якої визначилися кращі фільми і кращі актори минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: