Дивіться українське: Держкіно виділить 9 мільйонів на зйомки фільму

Читать на русском
Державне агентство з питань кіно уклало контракт із компанією ТОY на виробництво повнометражного фільму Мої думки тихі.

Державне агентство з питань кіно уклало контракт із компанією ТОY на виробництво повнометражного фільму «Мої думки тихі».

Про це повідомляє прес-служба Держкіно в Facebook, пише «Слово і Діло».

У гуморі сила: як «Свати» пішли в політикуПолітичний кітч, сатира та гумор – ще один тренд, із яким невдовзі доведеться рахуватися політичним діячам в Україні. Яких переваг і можливостей слід очікувати від гумористичних політичних проектів, прогнозував політолог Олександр Радчук.

«5 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією ТОY контракт про надання проекту «Мої думки тихі» державної фінансової підтримки розміром 8 мільйонів 893 тисячі 224 гривні. Загальна вартість виробництва фільму складає 9 мільйонів 258 тисяч 392 гривні», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, кінопроект «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Антоніо Лукич, а продюсером – Валерія Кальченко. Очікується, що робота над кінострічкою завершиться влітку 2019 року.

Головний герой фільму – 22-річний Вадим, який працює звукорежисером. Автори фільму визначили його як нудну людину. Згідно із сюжетом, він вирішив назавжди виїхати до Канади. Але перед цим він отримав завдання записати голос рідкісного птаха, яка мешкає в горах на Закарпатті. Він відправляється в гори зі своїм дідусем і там його наздоганяють філософські роздуми.

Антоніо Лукич – український режисер. Раніше він зняв комедійний фільм «Хто підставив Кіма Кузіна?», який посів третє місце в конкурсі «Шлях до миру». Також працював із Леонардо Ді Капріо.

Раніше стала відомою кількість фільмів, які вийдуть у прокат до кінця року.

Нагадаємо також, що Держкіно заборонило показ двох російських фільмів та серіалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: