Держкіно профінансує зйомки ще однієї комедії

Читать на русском
26 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Кіноквартал» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичної комедії «Він і Вона».

26 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Кіноквартал» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичної комедії «Він і Вона».

Про це повідомляється на сайті Держкіно, пише «Слово і Діло».

У гуморі сила: як «Свати» пішли в політикуПолітичний кітч, сатира та гумор – ще один тренд, із яким невдовзі доведеться рахуватися політичним діячам в Україні. Яких переваг і можливостей слід очікувати від гумористичних політичних проектів, прогнозував політолог Олександр Радчук.

Проект цієї картини став одним з переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером є Володимир Зеленський, авторами сценарію - Олександр Щур та Станіслав Зубрицький. Продюсери - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір.

Сума державної фінансової підтримки проекту становить 17 млн ​​620 тис. 596 грн., при загальній вартості виробництва 35 млн 960 тис. 400 грн.

Чоловік і дружина переживають кризу відносин і вирішують розлучитися. Під час випробувального терміну, наданого судом, вони на спір вирішують спробувати те, чого не хотіли або соромилися робити, перебуваючи в шлюбі. Проходячи через все це, постійно потрапляючи в смішні ситуації, вони повертають втрачені почуття. Реліз фільму заплановано на лютий 2019 року.

Раніше повідомлялося, що Держкіно уклало контракт з компанією ТОY на виробництво повнометражного фільму «Мої думки тихі».

Нагадаємо також, що Держкіно профінансувало зйомки української романтичної комедії «Секс і нічого особистого» в сумі 13 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: