Розкрадання в Держінвестпроекті: суд заарештував майно та бізнес підозрюваних

Читать на русском
Працівники Антикорупційного бюро домоглися накладення арешту на низку майна і речей у справі розкрадань у Держінвестпроекті.

У справі розкрадання 259,2 мільйона гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України детективи Національного антикорупційного бюро домоглися арешту майна та речей підозрюваних.

Рішення про арешт ухвалював Солом'янський районний суд міста Києва за клопотанням детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише «Слово і Діло».

Так, суд заарештував квартиру та автомобіль Kia Carnival 2008 року випуску Руслана Усова, проте відмовився заарештовувати його частку в статутному капіталі громадянської організації «Спортивний клуб «Джуніорс». Також суд заарештував свідоцтво про реєстрацію транспортних засобів ЗАЗ 965 і Ford Taunus, 974 гривні, мобільний телефон Samsung і житловий будинок ще двох підозрюваних – скоріш за все, Вадима Бея та екс-керівника Державної інвестиційної компанії Юрія Лутака.

Крім того, суддя наклав арешт на грошові кошти, які перебувають на вкладних (депозитних) рахунках, відкритих у Містобанку, колишнього заступника голови Держінвестпроекту Сергія Шута, його частки в «СК «Джуніорс», ТОВ «Акватерн», ГО «Шлях до Європи», ТОВ «Багатопрофільний науково-виробниче підприємство «Сінтезенерго» та квартиру площею 50,9 кв. м.

Нагадаємо, суд заарештував вилучене під час обшуків НАБУ майно у справі Держінвестпроекту.

Раніше також був арештований автомобіль одного з підозрюваних у цій справі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: