Зведення штабу АТО 7 січня: 3 обстріли, є поранений

Читать на русском
Незаконні збройні формування здійснили три обстріли позицій сил АТО в неділю 7 січня, один військовослужбовець отримав поранення.

Незаконні збройні формування здійснили три обстріли позицій сил АТО в неділю 7 січня, один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 6 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 6 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Всього за минулу добу, уздовж лінії розмежування, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення. Стан здоров'я українського захисника характеризується як задовільний, а його життю ніщо не загрожує», - йдеться у зведенні штабу.

На луганському напрямку, бойовики з 120-мм мінометів вели вогонь по захисникам Троїцького і випустили в бік українських військових більше 10 мін. Поблизу Станиці Луганської бойовики порушували перемир'я зі стрілецької зброї, а поруч з Новолуганським, в світлий час доби, - зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. Українські військові вогонь не відкривали.

У повідомленні також наголошується, що незаконні збройні формування продовжують використовувати зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, на Донбасі загинув український розвідник.

Раніше повідомлялося, двом прифронтовим селищам на Донбасі повторно повернули світло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: