З'ясувалися подробиці загибелі на Донбасі українського розвідника

Читать на русском
Загибель українського розвідника в зоні АТО 2 січня – небойова втрата. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник у четвер, 4 січня, в коментарі журналістам.

Загибель українського розвідника в зоні АТО 2 січня – небойова втрата.

Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник у четвер, 4 січня, в коментарі журналістам, пише «Слово і Діло».

«Небойові втрати»: хто вбиває наших військовихЖурналіст Максим Кречетов – про небойові втрати в лавах Збройних сил України, які минулого року перевищили бойові.

«Це небойова втрата. Більше інформації я, на жаль, оприлюднити не можу. Цією справою займаються правоохоронні органи – військова прокуратура та Нацполіція. Це сталося другого січня пізно ввечері. Ми не розголошуємо інформацію. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи», – розповів Мотузяник.

«Нам повідомили, що загинув наш земляк у зоні АТО. Ми не знаємо причини загибелі», – сказав голова Кодимської районної ради Одеської області Геннадій Гладенький. За його словами, батько Чегурка – чорнобилець, мати хворіє на цукровий діабет, у неї високий тиск.

«Він зробив пропозицію дівчині з Донецької області, готувався до весілля», - додав голова Кодимської районної ради. Гладенький розповів, що напередодні спілкувався з батьком загиблого, той розповів, що син днями повернувся із завдання з непідконтрольної території. Повідомляється, що Олександра Чегурка ховатимуть у п'ятницю, 5 січня.

Рані також повідомлялося, що бійці Нацгвардії затримали російського бойовика.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: