Порошенко привітав українців з Різдвом за юліанським календарем – відео

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і його сім'я 6 січня привітали українців з Різдвом Христовим, яке відзначають за юліанським календарем.

Президент України Петро Порошенко і його сім'я 6 січня привітали українців з Різдвом Христовим, яке відзначають за юліанським календарем.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сайти глави держави.

Різдвяне привітання Президента УкраїниАдміністрація Президента України

«Різдво - народження надії на порятунок, надії на мир, надії на справедливість. Це свято - воно духовне, але воно і державне, воно і народне. (...) Уже понад тисячу років ми, українці, по-особливому відзначаємо цей день. Ми зберігаємо наші звичаї. Вони роблять нас особливими і несхожими на інших», - йдеться в різдвяному привітанні Порошенка.

Президент звернувся до українців: «Де б ми не були сьогодні: в церкві, за святковим столом або на роботі, - давайте згадаємо тих, хто захищає нашу країну. І помолимося за них, попросивши для них у Бога здоров'я і сили».

Порошенко побажав українцям на Різдво сімейного затишку, щастя і любові.

Марина Порошенко, в свою чергу, закликала згадати «добрим словом тих, хто живе в нашому серці», подякувати батькам, дітям, рідним і близьким, друзям і колегам за те, що «ми - разом».

Раніше повідомлялося, що метро в різдвяну ніч працюватиме довше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: