На Різдво рятувальникам допомагатиме авіація

Читать на русском
У період різдвяних святкувань вибухотехніки перевірять усі місця масового зібрання громадян на наявність вибухонебезпечних предметів.

У період різдвяних святкувань вибухотехніки перевірять усі місця масового зібрання громадян на наявність вибухонебезпечних предметів.

Про це під час селекторної наради заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, передає «Слово і Діло».

Вихідні на Новий рік і Різдво 2018: скільки відпочиватимуть українціВихідні на Новий 2018 рік в Україні триватимуть три дні - з 30 грудня (субота) по 1 січня (понеділок) включно.

«Правоохоронці гарантуватимуть публічну безпеку під час служби в культових спорудах, а вибухотехніки перевірять усі місця масового зібрання громадян на наявність вибухонебезпечних предметів», – зауважив Яровий.

Він наголосив на необхідності максимально задіяти весь особовий склад працівників системи МВС у період різдвяних святкувань.

Зі свого боку голова ДСНС України Микола Чечоткін додав, що під час святкування Різдва Христового органи управління та формування ДСНС України будуть утримуватися в постійній готовності в такому ж складі.

Крім того, в аеропорту «Київ» чергуватимуть 2 одиниці авіаційних засобів, а саме літак Ан-26 медично-санітарного призначення та вертоліт Мі-8.

Нагадаємо, кияни зустріли Новий рік зустріли без надзвичайних ситуацій, але було зафіксовано декілька десятків побутових пожеж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: