Бойовики двічі порушили режим перемир'я на донецькому напрямку

Читать на русском
З початку доби 5 січня і до 18:00 бойовики в зоні проведення антитерористичної операції здійснили два обстріли українських позицій.

З початку доби 5 січня і до 18:00 бойовики в зоні проведення антитерористичної операції здійснили два обстріли українських позицій.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 5 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«На лінії зіткнення знову немає повного припинення вогню. Російсько-окупаційні угруповання не змогли в повній мірі забезпечити режим тиші. Протягом сьогоднішнього дня зафіксовані два обстрілу позицій Збройних сил України», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на донецькому напрямку на світанку бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли українських захисників поблизу шахти Бутівка, а в полудень випустили в цьому ж районі 6 мін калібру 82-мм.

«Українські військовослужбовці на провокації ворога не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали», - зазначають у штабі.

На інших ділянках порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Раніше повідомлялося, що двом прифронтовим селищам на Донбасі повторно повернули світло.

Нагадаємо також, що в Харкові волонтер АТО підірвався на гранаті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: