Путін продовжив обмеження транзиту українських вантажів

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін вніс зміни до указу, який обмежує транзит з України через територію РФ до Казахстану або Киргизької Республіки.

Президент Росії Володимир Путін вніс зміни до указу, який обмежує транзит з України через територію РФ до Казахстану або Киргизстану.

Про це повідомляється на Офіційному порталі правової інформації РФ, передає «Слово і Діло».

«Перемога» над ІДІЛ: цілі Путіна в Сирії та нові гарячі точкиРФ знову заявила, що виводить війська з території Сирії, а також про знищення ІДІЛ. Про тактику Кремля й нові гарячі точки розповіли експерти.

«Внести до указу президента Російської Федерації від 1 січня 2016 року №1 «Про заходи щодо гарантуваня економічної безпеки та національних інтересів Російської Федерації при здійсненні міжнародних транзитних перевезень вантажів із території України на територію Республіки Казахстан або Киргизької Республіки через територію Російської Федерації» (Збірник законодавства Російської Федерації, 2016, №1, ст. 215; №27, ст. 4466) зміну, замінивши в пункті 4 слова «до 31 грудня 2017 року» словами «до 30 червня 2018 року», – йдеться в документі.

Нагадаємо, що транзит газу через Україну побив рекорд.

Також раніше повідомлялося, що Україна збільшила транзит нафти до Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: