Зведення АТО: бойовики активізували повітряну розвідку

Читать на русском
Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих Л/ДНР 5 разів порушили режим тиші. Бойовики активізували повітряну розвідку.

Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» 5 разів порушили режим тиші.

Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

Бойовики незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» попри «новорічне перемир’я» продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних Сил України, зокрема, з озброєння забороненого Мінськими домовленостями.

У повідомлені прес-центру зазначається, що друга половина минулої доби, починаючи із 15.30, у районі проведення АТО пройшла без порушень режиму припинення вогню - вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу.

«Натомість, у першій половині дня, російсько-окупаційні угруповання 5 разів порушували перемир’я на донецькому напрямку. Зокрема, з мінометів калібру 82-мм бойовики вели вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Мар’їнки і шахти Бутівка. Гранатомети різних видів та легке піхотне озброєння загарбники застосували біля Авдіївки та Водяного, а зі стрілецької зброї провокували оборонців Широкиного. Українські воїни жодного разу не піддалися на провокації агресора і вогонь у відповідь не відкривали», - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Також впродовж минулої доби бойовики активізували повітряну розвідку.

«Безпілотні літальні апарати бойовиків ОРДЛО, які заборонені до застосування Мінськими домовленостями, були зафіксовані у районі Світлодарської дуги та на Приазов’ї», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 січня уздовж лінії розмежування на Донбасі були зафіксовані п'ять обстрілів українських позицій з боку бойовиків.

Раніше розвідка дізналася про небойові втрати бойовиків на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: